SILA'YI TACİZ EDEN KİŞİYE HAPİS TALEBİ!

Şarkıcı Sıla'yı sosyal medya üzerinden taciz ettiği ve yürüyüş yaptığı bir esnada kolundan tutarak konuşmaya çalıştığı gerekçesiyle Melih N. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Sıla'yı taciz eden kişiye hapis talebi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Şarkıcı Sıla Gençoğlu kendisini sahilde yürürken kolundan çekerek ismiyle hitap eden, ve peşinden gelen şahıstan davacı oldu. Söz olayla ilgili Sıla tarafından yapılan suç duyurusunda, şüphelinin sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını paylaşarak yazılar yazdığı, sanatçıyı takıntı haline getirdiği  belirtilmiş, şüphelinin "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "taciz" suçlarını  işlediği gerekçesiyle hakkında kamu davası açılması talep edilmişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, şarkıcı Sıla'nın tanımadığı ancak 'fan kulüp' üyesi olduğunu öğrendiği, sosyal medyadan mesaj yazan ve yürüyüş yaptığı sırada kendisini rahatsız ettiğini belirttiği Melih N.'den şikayetçi olduğu anlatıldı. Müşteki Sıla'nın takip edilmekten ve sosyal medya üzerinden yazılar yazılmasından rahatsız olduğu yönde ifade verdiği belirtilen iddianamede 49 yaşındaki şüpheli Melih N.'nin de ifadesinin alındığı aktarıldı.

Melih N. hakkında "Cinsel taciz" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Savcılık suçun zincirleme işlendiğini belirterek cezada artırıma gidilmesini de talep etti.