Sinan Çetin'in oğlu gazeteye baskın da düzenlemiş!

Sunucu Müge Dağıstanlı Rüzgar Çetin'in daha önce çalıştığı gazeteyi basarak üzerine yürüdüğünü ve birçok kavgaya karıştığını söyledi. Diğer yandan savcı Rüzgar Çetin'in tahliyesine itiraz etti.
Sinan Çetin'in oğlu  gazeteye baskın da düzenlemiş!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sunucu Müge Dağıstanlı, Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin'in daha önce çalıştığı gazeteyi basarak üzerine yürüdüğünü söyledi.

Alkollü kullandığı lüks aracıyla polis otosuna çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ü öldüren polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan  yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra dün tahliye edilmişti.

Bugün de Kanal D'de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programında Rüzgar Çetin'in daha önce işlediği suçlar masaya yatırıldı. Sunucu Müge Dağıstanlı Rüzgar, Çetin'in daha önce çalıştığı gazeteyi basarak üzerilerine yürüdüğünü ve birçok kavgaya karıştığını söyledi.

SAVCI İTİRAZ ETTİ

Rüzgar Çetin'in tahliye edilmesine Cumhuriyet Savcısı bir üst mahkemeye itiraz etti. Savcı, Çetin'in tutuklanmasını veya hakkında yurtdışına çıkış yasağı kararı verilmesini talep etti.

Rüzgar Çetin, ailenin şikayetini geri çekmesi üzerine serbest bırakılmıştı.

Ayrıntılar geliyor