Sırp model Sladana Milojev'in İstanbul'da tecavüze uğradığı iddia edildi

Bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için 16 Eylül'de İstanbul'a gelen Sırp model Sladana Milojev (24), Beşiktaş'ta bir otele yerleşti. 17 Eylül gecesi arkadaşlarıyla birlikte lüks bir gece kulübüne giden Sırp model, iddiaya göre içtiği ilk bardaktan kısa bir süre sonra kendisinden geçti. Ertesi gün gözlerini bir erkek arkadaşının evinde açan Milojev, uyandığında ise çıplaktı ve istismara uğramıştı.
Sırp model Sladana Milojev'in İstanbul'da tecavüze uğradığı iddia edildi
2022-10-23 16:34:49   Güncelleme: 2022-10-23 16:34:49    

Sırp model Sladana Milojev (24), 16 Eylül'de Türkiye'de yaşayan İspanyol model arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ta bir otelde konaklayan Sırp model, 17 Eylül gecesi arkadaşlarıyla birlikte lüks bir gece kulübüne gitti.

İddiaya göre ünlü model içtiği ilk bardaktan kısa bir süre sonra kendisinden geçti. Sabah'ta yer alan habere göre; ertesi gün gözlerini bir erkek arkadaşının Beşiktaş'taki evinde açan model, uyandığında ise çıplaktı ve istismara uğramıştı.

Yaşananları hatırlamaya çalışan Milojev, evdeki arkadaşına durumu sorduğunda tepkiyle karşılaştı.
Bunun üzerine polis merkezine giden Milojev tecavüze uğradığını belirterek şikâyetçi oldu. Rapor alınmak üzere hastaneye götürülen genç kadının, kıyafetleri ise inceleme altına alındı.