Şişli Belediyesi imza kampanyasına cevap verdi! Bu konuda öncüyüz...

Şişli Belediyesi, muhataplarından biri olduğu 'Çok geç olmadan sokakta yaşayan köpekler için kulübe yapılsın!' kampanyasına cevap verdi.
Şişli Belediyesi imza kampanyasına cevap verdi! Bu konuda öncüyüz...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-22 16:35:18    

Change.org'da başlatılan Çok geç olmadan sokakta yaşayan köpekler için kulübe yapılsın! kampanyası şimdiden 16.037 destekçiye ulaştı. Hayvan hakları savunucuları tarafından başlatılan kampanyanın açıklama kısmında ''Kışın etkisini iyice göstermesiyle yiyecek ve ısınacak yer bulamayan hayvanlara dayanıklı ve kalıcı kulübeler yapılmasını talep ediyoruz. Köpekler kar, yağmur, dolu gibi sert hava şartlarında yemek ve sığınacak yer bulamadıkları için donarak ölüyorlar'' ifadesine yer verildi. Kampanyanın muhataplarından biri olan Şişli Belediyesi'nin yaptığı yorum, en popüler yorumlar arasına girdi. Şişli Belediyesi'nden gelen cevap şöyle:

''Şişli Belediyesi olarak can dostlarımızın sağlık, barınma ve mama ihtiyaçlarını çok uzun bir süredir karşılamaktayız. Buna ek olarak 2013 yılından beri öncülük ettiğimiz kedi ve köpek evlerimizi ilçemizin çeşitli bölgelerinde görebilirsiniz. Senelerdir can dostlarımıza gösterdiğimiz hassasiyet ve çalışmaların diğer belediyelere örnek olduğunu ve bu konuda her zaman öncülük ettiğimizi belirtmek isteriz.''