Solaryum bağımlılığı mahvetti!

Solaryum bağımlısı olan ve cilt kanserine yakalanan Tawny Willoughby, tedavi sürecinde çekilen bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
Solaryum bağımlılığı mahvetti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Lisedeyken haftada dört beş kez solaryuma giren Willoughby'e 21 yaşında cilt kanseri teşhisi koyuldu. 

Şimdi 27 yaşında olan genç kadın, diğer insanları güvenli bir şekilde bronzlaşmaya ikna etmek adına yanık ve yara dolu yüzünün fotoğrafını geçen ay Facebook'a yükledi.

Fotoğraf kısa süre içinde 50 bin kişi tarafından beğenilirken, kullanıcılardan da Willoughby'nin cesur kararına övgüler yağdı.

EN BÜYÜK KORKUM...

ABD'nin Alabama eyaletinde hemşire olarak çalışan genç kadın, Facebook'tan fotoğrafıyla birlikte şu uyarıları paylaştı:

 "Eğer biri solaryuma girmemek için küçük bir gerekçeye ihtiyaç duyuyorsa, işte buyurun! Cilt kanserinin tedavisi buna benziyor. Güneş kremi ya da bronzlaşmak için sprey kullanın. Yalnızca bir cildiniz var. Ona bakmalısınız. Başkalarının hatalarından ders alın. Bronzlaşmanın çocuklarınızın büyümesini görmenizi engellemesine izin vermeyin. İki yaşında küçük bir oğlum var. Bu şu anda benim en büyük korkum."

LİSEDEYKEN GELECEĞİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM

CNN'e konuşan Willoughby, "Evimde şahsi solaryum yatağım vardı. O zaman geleceği ya da cilt kanserini aklımdan bile geçirmiyordum" dedi.

Yara bere içindeki fotoğrafının Facebook'ta bu denli yayılabileceğini düşünmediğini anlatan Willoughby, şunları anlattı: "Şimdiye kadar paylaşanların ve onlara yardım ettiğimi söyleyenlerin sayısını unuttum. İnsanların artık solaryuma girmeyeceklerini söylediğini duymak gerçekten çok mükemmel. Kızlarına fotoğraflarımı gösteren anneler var. Memleketimdeki insanlar, solaryum yataklarını sattıklarını söylüyor."

Vehaber Menu