Soylu: Seçim sonuçlarında şaibe oluşmayan ender ülkelerden birisiyiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'da Muratpaşa ilçesindeki bir otelde taksici esnafına yönelik düzenlenen toplantıda konuştu.
Soylu: Seçim sonuçlarında şaibe oluşmayan ender ülkelerden birisiyiz
2019-03-19 08:01:10   Güncelleme: 2019-03-19 08:01:10    

Dünyada seçimleri en doğru ve dürüst yapan ülkenin Türkiye olduğunu iddia eden Soylu, 'Seçim sonuçlarında şaibe oluşmayan ender ülkelerden birisiyiz. Amerika'da başkanlık seçiminde şaibeler olduğu iddia edildi. Bizim iki seçimde şaibe konuşuldu, biri 1946'daki, ikincisi 1982 anayasa referandumunda. Bunların dışında hiçbir seçimde şaibe söz konusu değildir.' değerlendirmesinde bulundu.

Soylu, 'Son 6 aydır dağlarda terörist arıyor ama bulamıyoruz. Eskiden böyle miydi? Bahar operasyonları, yaz operasyonları, kış operasyonları yapıyoruz. Bunu yapacak kabiliyete sahibiz. Murat Karayılan'a içerisinde zehirli kurşun olan 4 silah neden veriyorlar. ABD’li generaller neden Kandil'e gelip gidiyor. Nereye özgürlük getirdiler dünyada? Hiçbir yere. Doğu'da, Güneydoğu'da artık 24 saat huzur var. İnsanlar memleketlerine artık rahat bir şekilde gidebiliyorlar. Terör baskısından uzak bir şekilde.' ifadelerini kullandı.

Vehaber Menu