Striptiz yaparken gözaltına alınan Stormy Daniels açtığı davayı kazandı

Yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels elleri kelepçeli halde striptiz kulüpten dışarı çıkarıldı
Striptiz yaparken gözaltına alınan Stormy Daniels açtığı davayı kazandı
2019-10-01 14:58:25   Güncelleme: 2019-10-01 15:02:27    

Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels, Cumhuriyetçi Parti'li polisler tarafından striptiz gösterisi yaptığı kulüpte gözaltına alındı.

Daniels, Ohio eyaletine bağlı Columbus şehrindeki Sirens Gentlemen's Club adlı mekandan elleri kelepçeli halde çıkarıldı.

Trump'ın seçim sloganını 'Amerika'yı Yeniden Azdırmak' olarak değiştiren yetişkin film yıldızına yöneltilen suçlama, üç müşterinin dokunmasına izin vererek cinsel saldırıda bulunmaktı.


Son birkaç yıldır mahkeme salonlarına aşina olan Daniels, kendisini gözaltına alan polislere dava açtı.

Polislerin Trump'la girdiği cinsel ilişkiyi anlatması nedeniyle kendisini tutukladıklarını savunan Stormy Daniels, Ocak ayında açtığı davada 450 bin dolar tazminat talep etti.

Gerçek adı Stephanie Clifford olan yetişkin film yıldızı, davayı kazandı ve 366 bin dolar tazminat hesabına yatacak.

CNN International tutuklama işlemini yapan beş polisin kınama, görevi askıya alma veya kovulma gibi yaptırımlarla karşılaşacağını aktarıyor.

Stormy Daniels, ABD Başkanı Donald Trump'la girdiği cinsel ilişkinin tüm detaylarını anlatarak dünyayı şoka uğratmıştı. Trump ise, Ekim 2017'de yetişkin film yıldızına karşı açtığı davayı kazandı ve zaferinnin ardından Twitter'dan Daniels ve avukat Avenatti ile alay etti

Trump, Twitter'dan 'At suratlının ve üçüncü sınıf avukatının peşinden artık gidebileceğini' yazdı.


Daniels ve avukatı ise, attıkları tweet'ler ile Trump'a karşılık verdi. 'Baylar ve bayanlar, size başkanınızı sunmama izin verin' diyen Daniels, bu tweet'lerin Trump'ın acizliğini, kadınlara yönelik nefretini ve Twitter'daki kontrol eksikliğini tekrar gösterdiğini söyledi.

ABD liderini 'kadın düşmanı ve Amerika için utanç kaynağı' olarak tanımlayan Avukat Michael Avenatti ise, kendisinin ve müvekkilinin Trump'ın 'ne tür bir düzenbaz ve yalancı olduğunu dünyaya göstereceklerini' ilan etti.

Daniels, Trump'ın attığı bir tweet'e karşı hakaret davası açmıştı ancak bu tweet hakim tarafından ifade özgürlüğü kapsamında bulundu. 2016'daki başkanlık seçimlerinden kısa süre önce bu konuda imzaladığı gizlilik sözleşmesinin geçersiz olduğu gerekçesiyle Trump'a dava açmıştı. Son karar, bu davayı etkilemiyor.