Taner Tolga Tarlacı cezaevinde yaşamına son vermeye çalıştı

Güney Kıbrıs’ta bir hapishanede gasp suçundan yatan Survivor yıldızı Taner Tolga Tarlacı, canına kıymaya çalıştı. Yapılan ilk müdahale ile kurtarılan Tarlacı, iki gün müşahede altında kaldıktan sonra koğuşuna bırakıldı.
Taner Tolga Tarlacı cezaevinde yaşamına son vermeye çalıştı
2022-10-26 13:50:00   Güncelleme: 2022-10-26 13:50:00    

Survivor isimli yarışma programı ile bir dönem ekranlara damga vuran Taner Tolga Tarlacı, karıştığı suçlar nedeniyle Güney Kıbrıs’a kaçtı. Yaptığı canlı yayınlarda televizyoncu Acun Ilıcalıya küfürler eden Tarlacı, gasp suçundan Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevinde tutuluyordu.

GARDİYANLAR KURTARDI

OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre; Survivor’ın eski yıldızı cezaevinde canına kıyma girişiminde bulunduğu ve son anda gardiyanlar tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.

Bileklerini kesen ve son anda Rum gardiyanlar tarafından fark edilen Tarlacı’ya ilk müdahaleyi cezaevi doktoru yaptı ve iki gün müşahede altında tutuldu. Tarlacı, iki günlük müşahede sonrası tekrar koğuşuna bırakıldı.

GASPTAN HAPİSTE

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Taner Tolga Tarlacı’nın, 2022’nin Haziran ayında kesici aletle gasp etme suçu sebebiyle cezaevine girdiği de ortaya çıkmıştı. Cezaevinde olduğu iddia edilen Tarlacı’nın kelepçeli son hali ise görenleri hayrete düşürmüştü.