Tanju Özcan'dan Ak Partili Uğur Akbay'a: 9 ay sonra ne olacağını düşünmeye başlayın

Bolu Belediyesi’nde AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Tanju Özcan’ı hedef alarak, 'Biz bir hareket yaparsak şov amaçlı yapmayın bilesiniz' dedi. Özcan, Akbay’ın sözlerinin tehdit ve şantaj içerdiği belirterek, 'Sen benim üzerimden reklam yaparsın ancak ona da çapın yetmez. Bu şikayetleri yapanlar sadece çalışanları sindirmeyi amaçlıyor. Ama bence bu eziyeti yapanlar 9 ay sonra ne olacak diye düşünmeye başlasınlar.' dedi.
Tanju Özcan'dan Ak Partili Uğur Akbay'a: 9 ay sonra ne olacağını düşünmeye başlayın
2022-08-11 17:35:03   Güncelleme: 2022-08-11 17:35:03    

Bolu Belediyesi’nin son meclis oturumunda AKP'li Uğur Akbay, Tanju Özcan’ı hedef alarak, 'Gidişiniz dramatik olacak bir şekilde bir kez daha uyarıyorum. Gereğini yapmada teceddüt etmeyiz. Siz önce kendi partisine hesap vere durun. Bu konuda bizim hiç acelemiz yok. Özellikle söylüyorum biz bir hareket yaparsak şov amaçlı yapmayız bunu bilesiniz' dedi.

'Dosyaları gizli gizli verip fotoğraf çektiriyorsunuz'

Özcan, şöyle konuştu:

'Sayıştaycılar geldi incelediler daha iki ay önce bir sıkıntımız yok incelenmekten. Öyle FETÖcüler gibi dosyaları gizli gizli verip fotoğraf çektireceksiniz bir de. Biz bu yola çıkarken abdestimizden şüphemiz yok. Vicdanen rahatım. Herkes bilir ki Tanju Özcan para yemez yedirmez, yolsuzluk da yaptırmaz. O şikayet dilekçelerini hepsini biliyorsa ayrı bir vahamet. Yok 2019’da gelmiş müfettiş onun tutanakları. Açıkça demedi mi müfettiş ‘şikâyet üzerine geldim’ diye? Herkes biliyor. 2019’daki müfettiş Alaadin Yılmaz için geldi. Onu dahi bilmiyorsunuz.

'Sen benim üzerimden reklam yaparsın ancak ona da çapın yetmez'

Bari doğru dürüst cümleler kurun, neyi şikayet ettiğinizi bilin. Falanca kişiler belediye çalışıyor mu? Ya çalışmıyor daha önce de çalışmadı. Tekrar özlük dosyası istemek nedir? Biz paralel yapı mıyız? Bizde çalışan biri hakkında dosya tutamayız. Biz FETÖ’cüler gibi değiliz. Ben boynumu bükmem. Sen benim üzerimden reklam yaparsın ancak ona da çapın yetmez. Bu şikayetleri yapanlar sadece çalışanları sindirmeyi amaçlıyor. Ama bence bu eziyeti yapanlar 9 ay sonra ne olacak diye düşünmeye başlasınlar. Allah sormadan elbette birileri soracak. Allah’tan başka hiçbir şeyden korkmuyorum'

Vehaber Menu