Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı

Geçtiğimiz dönemler Redhack lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan ardından serbest kalan Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı.
Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı
2020-05-17 22:39:45   Güncelleme: 2020-05-17 22:39:45    

Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındığını Twitter hesabından duyurdu. Kulaçoğlu'nun gözaltına alınmasıyle ilgili tweet atan RED dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Gülseven de gözaltına alındı.

Gülseven önce şu ifadelere yer verdi;

'Şu an polisler Taylan Kulaçoğlu'nu Ayvalık'ta gözaltına aldı. Halkı öldürmekle, eşlerine-çocuklarına tecavüz etmekle tehdit eden iktidar trollerine karşı mücadele verdiği için...

Taylan’a kaç gündür saldıran troller 'yakında göreceksin' diye tehditler yazıyordu. Şimdi soru şu: Devleti troller mi yönetiyor ya da devleti yönetenler aynı zamanda trollük mü yapıyor? #TaylanKulacoğluYalnızDeğildir

Taylan’ı tutabilecekleri en ufak bir gerekçe yok; daha öncekiler gibi. Bırakmak zorunda kalacaklar. Ama şu an devlet bize diyor ki, 'Ben Sevda Noyan’ın, Fatih Tezcan’ın devletiyim.' Mesaj tam olarak budur. Mesaj gözaltısıdır bu.

Daha sonra Gülseven şunları yazdı;

 'Ve evet, ben de gözaltına gidiyorum! Utanç verici bir durum ama memleketin hali bu! Durumun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum. Açıklama yapılacaktır' diye yazdı.