Tecavüz edilen Cansel'in babası idam cezası istedi!

Kayseri'de matematik öğretmeninin tecavüzüne uğradıktan sonra intihar eden Cansel'in babası idam cezası için referandum istedi.
Tecavüz edilen Cansel'in babası idam cezası istedi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kayseri'de intihar eden Cansel'in babası Mustafa K., "Başka Özgecan ve Cansellerin canının yanmasını istemiyorum" diyerek hükümetten idam cezası için referandum istedi. Matematik öğretmeni tarafından tecavüze uğramasının ardından intihar eden Cansel Kınalı'nın babası Mustafa Kınalı, Kırşehir'de açıklama yaptı.

Baba Mustafa K., "Olayı biliyorsunuz. Biz de ancak basında yansıyan şekli ile biliyoruz. Acımız büyük, bilmiyorum bunu anlayabilen var mı? Şu anda yasal süreç devam ediyor. Dosyanın içeriğini tam bilmediğimiz için kim haklı kim haksız bilmiyoruz. TBMM'nin bu konuda hükümetin referandum yapmasını istiyorum. Halkın bu tür olaylarda idam kararını isteyip istemediği sorulmalı, medeniyetin beşiği ülkelerde bile idam cezası uygulanırken bizim onlardan daha ileri bir seviyede olduğumuz fikri ile ben bu konunun halka devlet tarafından sorulmasını istiyorum. Halk idam cezasını istiyor mu? İstemiyor mu? Başka Özgecan ve Cansellerin canının yanmasını istemiyorum'' ifadelerine yer verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü