Terk eden evli sevgilisinin evini yaktı, babaannesi yandı!

Küçükçekmece'de çıkan yangında 76 yaşındaki Latife Çetinkaya yanarak öldü.
Terk eden evli sevgilisinin evini yaktı, babaannesi yandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraf: Sözcü

Küçükçekmece'de evli sevgilisi kendisinden ayrılan genç, evini yakarak babaannesinin ölümüne sebep oldu. Sözcü'nün haberine göre, Olay, 20 Mart’ta, Sefaköy, İnönü Mahallesi, Alageyik Caddesi’deki bir binada meydana geldi. Saat 04.00 sıralarında bir binanın çatı katında yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Olayda, 76 yaşındaki Latife Çetinkaya, hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin araştırmasında Latife Çetinkaya’nın oğlu İbrahim Çetinkaya’ya ait olan binadaki 2 dairede eş zamanlı yangın çıktığı anlaşıldı. Yangının kundaklama sonucu yaşandığı belirlendi.

 

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. Cinayet Masası dedektifleri, yangını H.Ö'nün (24) çıkardığı belirlendi.  Gözaltına alınan şüpheli Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

AYRILMAYI KABULLENMEDİ

 

Şüphelinin ifadesinde olayın detayları da ortaya çıktı. İddiaya göre, H.Ö, Latife Çetinkaya’nın evli olan torunu Y.Ş.’ye aşık oldu. Eşi şehir dışında olan Y.Ş. ile H.Ö bir kaç kez buluşarak görüştü. Kocasından boşanmayı planlayan Y.Ş., daha sonra bu kararından vazgeçti. Y.Ş. ailesinden gizli olarak görüştüğü H.Ö.’a “Artık seni istemiyorum” dedi.

 

EVİ ATEŞE VERDİ

 

Ayrılmayı kabullenmeyen H.Ö, Y.Ş.’nin birlikte kaldığı  babaannesinin ve annesinin evini ateşe verdi. Olay sırasında Y.Ş.’nin Sakarya’daki bir yakınının yanında olduğu öğrenildi. Talihsiz kadının ise yangında can verdiği ortaya çıktı.

 

Uyuşturucu ve yaralamadan kaydı bulunan H.Ö., Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.