Tiktok'ta 2 çocuk annesi 'Çocuğun yanında erotik video' çektiği gerekçesiyle gözaltına alındı

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden, bir çocuğun da bulunduğu odada, erotik video kaydı yaptığı gerekçesiyle hakkında resen soruşturma başlatılan H.K. gözaltına alındı.
Tiktok'ta 2 çocuk annesi “Çocuğun yanında erotik video” çektiği gerekçesiyle gözaltına alındı
2023-01-31 16:39:11   Güncelleme: 2023-02-02 06:27:45    

Haberin Videosu için tıklayın

Sultanbeyli'de 2 çocuk annesi H.K. isimli bir kadın, çocuğun yanında sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Yayın sırasında müstehcen görüntüler verdiği belirtilen H.K.'nın yayınının sosyal medyada yayılmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Müstehcenlik ve hayasızca hareketler' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

Savcılıkça kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildi. H.K., Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

'Oğlumla ilgileneyim derken bacağım kamera açısına girdi'

Gözaltına alınan H. K. adlı kadın emniyetteki ifadesinde videoyu neden çektiğini açıkladı. Avukatı ise canlı yayında H. K.'nin eteğinin 'yanlışlıkla' açıldığını, H. K.'nin yayını hemen kapattığını söyledi. Son gelişmede; H.K., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Öte yandan H.K. infial yaratan anları anlattı.

'EŞİM O DÖNEM KUMAR OYNUYORDU, BORÇLANMIŞTI'

H. K.'nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. tv100'de yer alan habere göre H. K.'nin 'Paylaşılan video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu, bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim' dediği ileri sürüldü. Öte yandan H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda sosyal medya içerikleri ürettiğini ifade etti.

Türker, H. K.'nin bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.

DHA'ya göre, emniyetteki işlemleri tamamlanan H.K., bugün adliyeye sevk edildi.

'AYLIK 5 BİN LİRA CİVARINDA PARA KAZANIYORDUM'

Savcılıkça ifadesi alınan H.K., 'Benim Tiktok isimli sosyal medya hesabında 2 milyona yakın takipçim vardı. Zaman zaman bu platformda canlı yayın yaparak içerik üretiyordum. Bu yayınlar esnasında izleyiciler bana jetonlar gönderiyorlardı. Bu şekilde yayınlar yaparak aylık 5 bin lira civarında para kazanıyordum. Bu hesabı yaklaşık 1,5 yıl önce kapattım. Bu video ise 2,5 yıl önce canlı yayın yaptığım esnada beni izleyen izleyiciler tarafından kayıt altına alınmış olabilir.' şeklinde konuştu.

 

'YAYIN YAPTIĞIM SIRADA OĞLUM BİRDEN OYUN OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ODAYA GİRDİ'

İfadesinin devamında H.K. 'O dönem canlı yayınlar yapıyordum. O dönem 1,5 yaşında olan oğlum yayın yaptığım esnada birden bire benimle oyun oynamak istediği için odaya girdi. Kesinlikle oğlumla birlikte böyle bir video çekmedim. Olay oğlumun benden habersiz biçimde odaya girmesiyle gerçekleşti. Oğlumun videoda göründüğü anda kısa bir süre sonra canlı yayını kapattım. Bu video çekildikten yaklaşık 3 ay sonra Tiktok hesabımı kapattım. Kapatmamın nedeni Tiktok dışında günlük temizlik ve geceleri tekstil işlerinde gelir sağlamamdır. Yayın yapmayı bıraktıktan sonra bazı sosyal medya uygulamalarında kayıt altına alınan videonun çeşitli hesaplardan paylaşıldığını gördüm. Hesaplarla iletişime geçerek kaldırılmasını rica ettim. Bir kısmı kaldırıldı. 1 yıl önce bu videoların çeşitli platformlarda paylaşıldığını gördüm. Avukatımla görüşerek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu görüntüyü kaydeden ve yayınlayanlar hakkında şikayetçi oldum. 2 tane sosyal medya hesabım vardır. Bu hesaplarda canlı yayın ve video paylaşımı yapmıyorum.' dedi.

'CİNSEL İSTEK UYANDIRMAK AMACIYLA YAPMADIM'

Öte yandan H.K. 'Bahse konu videoda oğlum birden bire odaya girince oğlumla ilgilenmek istediğim esnada istemsizce bacağımın kamera açısına girmesiyle oluşmuştur. Kesinlikle cinsel bir istek uyandırmak amacıyla yapılmış bir hareket değildir' ifadelerini kullandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli H.K. ifadesinin ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan H.K. hakkında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü