Tokatçı saldırgan Muharrem Sarıkaya yazı yazdı: Meseleye ne kadar uzak ve yanlış taraftan baktıkları anlaşılıyor

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın 'Biz Türkiye ve Suriye’de 9 milyon Suriyeli kardeşimizin hayatını kolaylaştırıyoruz' ifadesine tepki gösteren köşe komşusu Fatih Altaylı'yı isim vermeden eleştirdi.
Tokatçı saldırgan Muharrem Sarıkaya yazı yazdı: Meseleye ne kadar uzak ve yanlış taraftan baktıkları anlaşılıyor
2022-08-04 14:20:57   Güncelleme: 2022-08-04 14:20:57    

Sarıkaya, 'Bazı meslektaşlarımın bu cümlelere yönelik değerlendirmelerini şaşırarak okudum... Meseleye ne kadar uzak ve yanlış taraftan baktıkları anlaşılıyor... Söyler misiniz Bakan Akar'ın bu sözlerinin neresi yanlış?..' diye sordu.

Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

'Bataklıktan üreyen sivrisinek gibi sahadan gelen IŞİD dahil birçok teröristin tüketilmesi, hatta yok edilmesi sadece Suriyelilere verilmiş destek mi?

Yoksa, Türkiye, Avrupa ve hatta Irak’a kadar yayılmasının önlenmesi, insanlığa sunulmuş yaşam güvencesi, kolaylığı mı?

Sahayı gezip dolaşan bilir, Türk Silahlı Kuvvetleri de bütün bunları Suriyelilerle birlikte onların yaşamını kolaylaştırarak sağlıyor.

Baskı kurmuyor, zaptiyelik yapmıyor, kol kola girerek, yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekleri ortamları sağlayarak gerçekleştiriyor.

Bunun kadir kıymetini maalesef sokakta bomba patladığında anlıyoruz.

Sahayı dolaşmış biri olarak söylüyorum bunda Akar ve asker arkadaşlarının yılların birikimi ile edinilmiş askeri zekasının önemli bir rolü var…

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü