Trans oyuncu Çağla Akalın: AKP'ye oy verdiğim için iş bulamıyorum

''Başkanlık seçimleri için daha da çok AKP sempatizanlığı yapacağım'
Trans oyuncu Çağla Akalın: AKP'ye oy verdiğim için iş bulamıyorum
2018-04-05 08:55:10   Güncelleme: 2022-03-28 01:18:42    

Oyuncu Füsun Demirel, önceki gün sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış, kendisine oyun verilmemesine isyan etmişti.

Demirel, işsiz geçirdiği üçüncü yılı olduğunu belirterek, 'Üçüncü yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi… Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı. Neyim ben? Hizmetten başka, insanlıktan sevgiden başkan ne örnekledim ki bu hayatta. Artık dayanamıyorum. Yüreğim daha fazlasına dayanmıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim…' ifadelerini kullanmıştı.

'İKTİDAR PARTİSİNİ TUTAN DA BU SEKTÖRDE İŞ BULAMIYOR...'

Kendisini 'Ak Trans' olarak tanımlayan Çağla Akalın ise, Füsun Demirel'e destek çıkarken, aynı durumda kendisinin de olduğunu ifade etti.

Akalın, 'Füsun Demirel gibi büyük bir ustaya bunu reva görenler tam tersi sebepten aynı tutumu bana sergiliyorlar' derken, senaryosu kesinleşmiş 4 tane işinin de iptal edildiğini belirtti.

Akalın, 'Biri ya da birileri son anda işime taş koyuyor, sebebi AKP yanlısı olduğum' diye belirtirken, 'İktidar partisini tutan da bu sektörde iş bulamıyor' dedi.

Vehaber Menu