Turkcell, müşterisini böyle dolandırdı!

Turkcell Platinum müşterisine arızalanan telefonunu alıp yerine yenisini vermesi gerekirken yasal süreyi aşarak telefonu 2 ay tamirde tuttu. Üstelik müşteri Onur Kaan Karpuz'a telefonu bozuk halde verilerek kullanılmayan telefondan ücret istendi.
Turkcell, müşterisini böyle dolandırdı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Turkcell Platinum müşterisi Onur Kaan Karpuz'un mobil desteği olmasına rağmen arızalanan telefonununa karşılık telefon verilmedi.

 

YASAL TAMİR SÜRESİ AŞILDI

Telefonu 2 boyunca tamirde tutulan Onur Kaan Karpuz'a telefon bozuk halde verildi.

 

MÜŞTERİ OYALANDI, ÇALIŞMAYAN TELEFONA FATURA ÖDETİLDİ

Onur Kaan Karpuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Ben Turkcell Platinium müşterisiyim 1 Ağustos'ta aradım 8 Ağustos'ta geldiler telefonumu aldılar, mobil desteğim olmasına rağmen 'elimizde telefon yok' diyerek yedek telefon vermeden telefonumu teslim alıp gittiler.Telefonum kendine kendine sürekli açılıp kapanıyor ve şarjı çok az gidiyordu. 55 gün sonra telefonum geldiğinde aynı sorunlarla geldi tamir olmamıştı. Şimdi tekrar servise göndermem gerektiğini söylüyorlar. Bu arada 55 gün telefonum kapalı kaldı ve o süre zarfında bana fatura ödettiler.
Ayrıca 3 kere arayıp bana ulaşamayacakları için annemin ve arkadaşımın numarasını iletişim numarası olarak form actirdim formu açtık dedikleri halde form da açılmadı."

 

TURKCELL İNTERNET VERMEDİĞİ MÜŞTERİLERİNDEN ZORLA PARA ALMAYA DA ÇALIŞMIŞTI

Diğer yandan İstanbul Avcılar’da Turkcell Superonline’dan internet hizmeti alan E.P hergün internet bağlantısının kesildiğini, her ayın 3 ila 5 günü de internetinin hiç olmadığını belirterek Superonline’dan şikayetçi oldu.

Yaşadığı problem nedeniyle muhatap bulamadığını belirten abone, verilen hizmetin adeta bir soygun olduğunu, sırf yaşadığı sorunları çağrı merkezine taşımak için aylık 60 TL’lere varan telefon faturasını ödediğini belirterek “Bu sorunlar da sanki birer ticari hamle gibi, telefonda dakikalarca bekletiliyorsunuz, kimsenin bir bilgisi yok, sorularınıza ezberlenmiş cevaplar veriliyor, oradan oraya aktarılıyorsunuz, olmayan internetin faturasını ödediğiniz gibi bir de telefon faturalarını kabartıyorlar" dedi.

Sorununu belirttiğinde sürekli ‘genel arıza’ yanıtını alan abone, 5-6 ay kadar bu mağduriyeti yaşayıp faturalara itiraz etmiş, Superonline’dan kendisine verilen bilgiye göre 3 günü aşan kesintilerde faturaya itiraz edebileceği belirtildiği halde aynı miktarda faturalar gelmeye devam etmiş.

Mağdur olan abone, başka bir firmaya yöneldiğinde 1 ay hiç kesinti yaşamadığını belirterek kullanıcıları hizmet adı altında soygun konusunda dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü