Twitter hesabından cinsel içerikli video beğenilmişti, Ahmet Hakan: Vay başıma gelenler

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Twitter'da cinsel içerikli bir paylaşımı beğendiği iddiasına ilişkin olarak açıklama yaptı. Hakan, bazı uygulamalara izin verdiği için bu beğeninin yapıldığını söyledi.
Twitter hesabından cinsel içerikli video beğenilmişti, Ahmet Hakan: Vay başıma gelenler
2022-07-28 17:36:23   Güncelleme: 2022-07-28 17:36:23    

Hakan, bugünkü köşe yazısında, hesabından sadece cinsel içerikli mesaj değil beğeni butonuna basmadığı yüzlerce başka mesajın da beğenildiğini söyledi. 

Hakan, 'dijital alemin sarrafı' olan bir arkadaşının 'Geliştiriciler tarafından oluşturulmuş uygulamalara izin vermişsindir' dediğini söylerken, 'Bingo! Açtık baktık. Aynen böyle olmuş' dedi. 

Hakan, yazısında şu ifadeleri kullandı:

'Sizin de başınıza gelebilir. Böyle bir tatsızlık yaşamamanız için yapmanız gerekenler şunlar: Twitter’ın 'ayarlar' bölümüne gireceksiniz. 'Ayarlar ve gizlilik / güvenlik ve hesap erişimi / uygulamalar ve oturumlar' bölümüne kadar ulaşacaksınız ve orada karşınıza çıkan tüm fazlalıkları sileceksiniz.

Aslında en iyisi artık gitgide daha çok bir nefret çöplüğü haline gelen bu mecradan bir biçimde kaçmak ama neyse.

Hakan, hiçbir zaman ahlâkçılık taslamadığını, ikiyüzlülükle suçlanamayacağını, ancak yapmadığı bir şeyin yapılmış gibi görünmesinden rahatsız olduğunu sözlerine ekledi.

Vehaber Menu