TWİTTER'DA KOMŞUSUNUN CİNSEL İLİŞKİ SESİNİ YAYINLADI!

ABD'de bir kadın bilgisayarında çalışırken rahatsız olduğu komşusunun ilişki sesini kaydedip Twitter'da yayınladı. Sesten rahatsız olan kadının tweetleri kısa sürede internette yayıldı.
Twitter'da komşusunun cinsel ilişki sesini yayınladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, ABD'de  38 yaşındaki Stacey Ritzen, komşusunun bağırarak ilişkiye girmesini videoya kaydederek Twitter hesabından yayınladı.

İlk tweetinde, "Kim benim rezil komşumun aşırı yüksek sesle ilişkiye girmesini duymak ister?" diye takipçilerine soru sorarak yayınladığı ses videosunun ardından Ritzen, devam eden tweetlerinde komşusunun %95 ihtimalle bir okul otobüsü şoförü olduğunu söyledi.

Kimliği açıklanmayan çiftin bir süre sonra bir ses videosunu daha yayınlayan Ritzen, hala devam ediyor diye tweet attı. Yaklaşık 20 dakika sonra bir tweet daha atan Ritzen, "Aman Allahım yeniden başlıyor. Bir kadının kaç kez orgazm olması gerekir ki?" diye sordu. Aşırı yüksek çığlık sesleri takipçilerinde kadının saldırıya uğradığı izlenimini uyandırınca, komşusunun güvende ve oldukça mutlu olduğunu belirten Ritzen'in tweetleri kısa sürede internete yayıldı.

Ertesi gün yine gürültülü bir seks seansı yaşadığını söyleyen Ritzen, gürültücü arkadaşlarını evine çağırdığını ancak taşınma vaktinin geldiğini düşündüğünü söyledi.