Ümit Özdağ: 900 bin kişiye vatandaşlık verildi. Bu demokrasi için tehdit değil mi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir kuyumcuya girerek Suriyeli kökenli kuyumcuya kimlik ve dükkanın ruhsatını sordu. Özdağ, söz konusu anlara ait videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.
Ümit Özdağ: 900 bin kişiye vatandaşlık verildi. Bu demokrasi için tehdit değil mi
2021-12-29 02:43:08   Güncelleme: 2021-12-29 02:43:08    

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de Suriye kökenli Türkiye vatandaşı bir kişinin işlettiği kuyumcuya girerek kimlik ve dükkanının ruhsatını sordu. Kuyumcuya 'Vatanına dönmeyi ister misin?' diye soran Özdağ, 'Yok ben buradayım. Burada iş var' yanıtını aldı.
Konuştuğu kişiye 'Çok sevindim seni tanıdığıma' diyen Özdağ görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
'7 sene önce Türkiye’ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa’dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir’de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?'

Ümit Özdağ paylaşımı sonrası gelen tepkilere başka bir paylaşımlara yanıt verdi. Özdağ paylaşımında, 'Suriyeli kuyumcu ziyareti ile ilgili saldıran stratejik salaklar beni şaşırtmadı. Türkçe bilmeyen adam psikolojik testi nasıl geçti; silah aldı? 900 bin kişiye vatandaşlık verildi. Bu demokrasi için tehdit değil mi? Amaç Suriyelileri Türkiye’ye sürüp pkkistan kurmak, kör müsünüz?' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü