Ümit Özdağ: Fatma Şahin, Venedik projesini hayata geçirmiş; gondol yerine yüzen otomobiller yaratıcı olmuş!

Gaziantep'te önceki gün başlayan ve gece şiddetini artıran yağmurla birlikte kent, sele teslim oldu. Bazı evleri ve işyerlerini su basarken, arabalar yollardaki su birikintilerine gömüldü.
Ümit Özdağ: Fatma Şahin, Venedik projesini hayata geçirmiş; gondol yerine yüzen otomobiller yaratıcı olmuş!
2023-12-09 15:39:35   Güncelleme: 2023-12-09 15:39:35    

Gaziantep'te yaşanan sel felaketine, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve eski CHP milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medyadan video ve fotoğraf paylaşarak tepki gösterdi.

Paylaşımına AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i etiketleyen Özdağ, otomobillerin su altında kaldığı anların videosunu paylaşarak, 'Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te Venedik projesini yaşama geçirdi. Tebrikler Fatma Hanım. Gondol yerine yüzen otomobiller fikri çok yaratıcı olmuş' diye yazdı. 

CHP’li Gürsel Tekin de otomobil ve insanların su altında kaldığı fotoğrafı paylaşarak, şu 'Bu fotoğraf, İzmir’de olsa ‘İşte Cehape belediyeciliği’, Ankara’da olsa ‘CHP beceriksizliği’, İstanbul’da olsa ‘Yazık oldu İstanbul’a’ diyecek AKP’liler neden susuyor? Çünkü bu fotoğraf Gaziantep’te çekildi. AKP zihniyeti de belediyeciliği de budur' ifadesini kullandı. 

Fatma Şahin, X'te (eski adıyla Twitter) TT (popüler konu) oldu.