Ümit Özdağ: Sedat Peker'in anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Oğuzhan Uğur'un yeni programının ilk konuğu oldu. Özdağ ve Uğur, ilk bölümün tanıtım videolarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kısa sürede binlerce kez görüntülendi. Ümit Özdağ, YouTuber Oğuzhan Uğur'un hazırlayıp sunduğu 'Mevzular Açık Mikrofon!' programının ilk bölümüne konuk oldu. Perşembe günü (4 Ağustos) yayınlanacak programdan ise yayınlanan fragman gündem olmayı başardı.
Ümit Özdağ: Sedat Peker'in anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum
2022-08-02 13:49:05   Güncelleme: 2022-08-02 13:49:05    

Haberin Videosu için tıklayın

Karşı görüşlerden insanların soru sorduğu 'Mevzular Açık Mikrofon'da Ümit Özdağ'ın cevapları ise olay oldu. Tanıtım videosunda Özdağ'a soru soran isimler de dikkat çekti. O isimler şöyle: HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu, gazeteci Özlem Gürses, ibrahim Haskoloğlu, Barış Oruç, aykiri.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Kendine Muhabir Youtube isimli kanalı, sosyal medya fenomeni Serkan Tanyıldızı, gazeteciBahar Feyzan, Sokak Kedisi isimli Youtube kanalı/ Ebru Uzun Oruç, gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Yazar Abdurrahman Uzun.

Uğur yeni programına diğer parti liderlerini de davet etti: 'Perşembe Akşamı BabalaTVde. Diğer parti liderlerinden de sn.@umitozdag gibi cesur olmalarını ve programımıza katılmalarını bekliyoruz…Aldığımız sözleri unutmadık. Aklımızda.'


Ümit Özdağ da paylaşımına 'Oğuzhan Uğur moderatörlüğünde, benim ilk konuk olarak katıldığım Mevzular Açık Mikrofon! perşembe akşamı BabalaTV youtube kanalında yayında olacak. İzlemeyen çok üzülür...' notunu düştü.

'Anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum' 

Bir seyircinin 'Sedat Peker hakkındaki düşünceleriniz neler, anlattıklarına inanıyor musunuz?' sorusunu yanıtlayan Özdağ, 'Anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum'  yanıtını verdi. Özdağ'ın bu yanıtının üzerine Özlem Gürses, 'Peker'in anlattıklarını biliyorum. Biliyorum fiilini kullandınız bu güçlü bir kelime 20 senedir siyasetin içerisindesiniz. Bu bildiklerinizle ilgili ne yaptınız?' diye sordu.

'Tatmin edici cevaplar veremedi'

Gergerlioğlu da sosyal medya hesabından Özdağ'dan tatmin edici bir cevap gelmediği hakkında şöyle yazdı:

'Ümit Özdağ, Oğuzhan Uğur'un dün çekilen Mevzular, Açık Mikrofon programında 'Sedat Peker'in anlattıklarının hepsini ben zaten biliyordum' dedi. Bunları nasıl bildiği ve neden açıklamadığı konusunda ise tatmin edici cevaplar veremedi.'

Ümit Özdağ'dan, Abdurrahman Uzun'a 'uzman' çıkışı

Sosyal medyada '2023'de doğalgaz bedava olacak. Açın kombileri sonuna kadar' çıkışıyla tanınan Abdurrahman Uzun da Özdağ'a soru sordu. Özdağ ile gerginlik yaşadığı görülen tanıtım videosunda Uzun'un kendisini 'Siyaset uzmanı' olarak tanıtması sosyal medyada alay konusu oldu. Özdağ, Uzun'a 'Siyaset bilimi okudunuz herhalde' diyerek cevap verdi. Uzun ise okumadığını söyledi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü