Ümit Özdağ: Sessiz İstila adlı kısa belgeseli ben sipariş ettim

EGM'nin sosyal medyadan yaptığı duyuruya Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yanıt verdi. Özdağ yaptığı açıklamada 'H.Karacasu tarafından çekilen Sessiz İstila adlı kısa belgesel kendisine benim tarafımdan sipariş olarak verilmiştir. Yapım masraflarını ben karşıladım. ben onayladım. H. Karacasu, kontrolsüz göçün sonuçlarını gösterdi. Suriyeliler 'halk' değil. Misafir.Kin/düşmanlık yok' ifadelerini kullandı.
Ümit Özdağ: Sessiz İstila adlı kısa belgeseli ben sipariş ettim
2022-05-04 07:19:46   Güncelleme: 2022-05-04 07:24:39    

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada dolaşıma sokulan 'Sessiz İstila' isimli kısa filmle halkı manipüle ettiği belirtilen bir kişi ve 'Suriyeli sığınmacılar ilgili provokatif paylaşımlarda bulunduğu' ifade edilen bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada provokatif paylaşımlar yaptığı belirlenen 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.
EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca kanunların verdiği yetki çerçevesinde suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetlerinin yürütüldüğü belirtildi.
Çalışmalar kapsamında, Youtube'de 'Sessiz İstila' başlıklı kısa filmin yayınlandığı belirlenerek video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınladığı tespit edilen H.K'nin Sakarya'da yakalandığı bildirildi.
Açıklamada, Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili provokatif paylaşımlarda bulunduğu belirlenen, 'Militer Doktrin@militerdoktrin1' rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D'nin de İstanbul'da yakalandığı ifade edildi.
Yakalanan şüphelilerle ilgili adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

Ümit Özdağ: Yapım masraflarını ben karşıladım

EGM'nin sosyal medyadan yaptığı duyuruya Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yanıt verdi.
Özdağ yaptığı açıklamada 'H.Karacasu tarafından çekilen Sessiz İstila adlı kısa belgesel kendisine benim tarafımdan sipariş olarak verilmiştir. Yapım masraflarını ben karşıladım. ben onayladım. H. Karacasu, kontrolsüz göçün sonuçlarını gösterdi. Suriyeliler 'halk' değil. Misafir.Kin/düşmanlık yok' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: Güneş balçıkla sıvanmaz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabından 'Sığınmacıların yarattığı sorunlara karşı üç maymunu oynayanlar, bu sorunu gündeme getiren bir kısa filme ve Hande Karacasu’ya bile tahammül edemiyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bıçak kemiğe dayandı' paylaşımını yaptı.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü