Ümit Özdağ yarın 11:00'de ne yapacak? 'Eğer gelmezse penceresine doğru bağıracağım ve o belgeyi açıklayacağım!'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik 'hayvandan aşağı, adam yerine koymam' sözlerine ilişkin Özdağ’dan yanıt gecikmemiş ve İçişleri Bakanlığı’na gideceğini söyleyerek Soylu’ya çağrıda bulunup 'Erkeksen saat 11.00’de orada ol' demişti.
Ümit Özdağ yarın 11:00'de ne yapacak? “Eğer gelmezse penceresine doğru bağıracağım ve o belgeyi açıklayacağım!”
2022-05-05 23:33:05   Güncelleme: 2022-05-06 00:04:46    

Akıllarda ise yarın saat 11.00’de Ümit Özdağ ne yapacak sorusu vardı. O soru yanıtını buldu. Veryansın TV’de Gazeteci Erdem Atay, Ümit Özdağ ile konuştuğunu belirterek Özdağ’ın kendisine yarın ne yapacağına ilişkin şu sözleri aktardığını ifade etti. Atay’ın aktardığına göre Özdağ şunları söyledi:

'GELMEZSE BELGE İLE GELİYORUM, AÇIKLAYACAĞIM'

'Yarın tek başıma gideceğim. Orada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse bağıracağım penceresine doğru. Bağıracağım, gereken lafları söyleyeceğim. Çünkü benim anneme küfredildi. Ben bu sözü hiçbir vatan evladı, annesi olan hiç kimse bunu kaldıramaz. Benim kutsalıma küfretti. Bir insanın annesine küfrediliyorsa ne yapılması gerekiyorsa o yapılır. İnmezse aşağıya, bir belge ile geliyorum. O belgeyi açıklayacağım.'

'POLİSİN ARKASINA SAKLANMADAN BEKLE'

Twitter'da bir paylaşım daha yapan Özdağ, 'Süleyman, heyecanlanma.Ben tek başıma geliyorum.Bir çoğu benim akademide, istihbaratta Öğrencim olmuş sevgili polis kardeşlerimin arkasına saklanma.Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum.Bu iş seninle benim aramda.Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum' dedi.