Ümit Özdağ'dan Davutoğlu'na: Ahmet Bey'in Türkiye'ye yapacağı en iyi hizmet emekliye ayrılıp köşesinde kitap yazmaktır

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdi. İzmir’de konuşan Özdağ, 'Ahmet beyin Türkiye'ye yapacağı en iyi hizmet emekliye ayrılıp köşesinde kitap yazmaktır. Türk tarihine karşı suçludur. Milyonlarca sığınmacı ve kaçağın ülkeye girmesinin Erdoğan'la birlikte iki sorumlusundan biridir. Ahmet Davutoğlu, Türkiye'yi Avrupa'nın Ruanda'sı yapmıştır. Geri kabul anlaşması Ahmet Davutoğlu zamanında imzalanmıştır' dedi.
Ümit Özdağ'dan Davutoğlu'na: Ahmet Bey'in Türkiye'ye yapacağı en iyi hizmet emekliye ayrılıp köşesinde kitap yazmaktır
2022-10-28 16:51:44   Güncelleme: 2022-10-28 16:51:44    

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcıları Şükrü Sina Gürel ve Seyit Yücel'in yanı sıra İzmir İl Başkanı Ege Tuncay ile birlikte bugün Alsancak Kordon'daki bir işletmede basın toplantısı düzenledi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ahmet Davutoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili bir soruya yanıt veren Özdağ şöyle konuştu:

'Türk tarihine karşı suçludur kendisi'

'Ahmet Bey'in Türkiye'ye yapacağı en iyi hizmet emekliye ayrılıp köşesinde kitap yazmaktır. Türk tarihine karşı suçludur kendisi. Altını çizerek söylüyorum, suçludur. Bugün ülkemizde bulunan milyonlarca sığınmacı ve kaçağın bu ülkeye girmesinin Erdoğan'la birlikte iki sorumlusundan biridir Ahmet Davutoğlu. Ahmet Davutoğlu, Türkiye'yi Avrupa'nın Ruanda'sı yapmıştır. Geri kabul anlaşması Ahmet Davutoğlu zamanında imzalanmıştır. Artık Türkiye'ye daha fazla zarar vermesin, başka hiçbir şey istemeyiz. Üstelik partisinin ve kendisinin kamuoyunda hiç karşılığı yoktur. Mansur Yavaş Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde Ahmet Davutoğlu'ndan daha fazla oy alır'