Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya: Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'nın, 'Ümit Özdağ'ın batıdan ithal milliyetçiliğinin hiçbir zaman karşılığı olmadı.' sözlerine yanıt veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir' dedi.
Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya: Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir
2023-07-01 15:38:18   Güncelleme: 2023-07-01 15:38:18    

Nagehan Alçı, bir kanala verdiği röportajda 'Suriyeli kardeşlerimiz ile büyük bir Türkiye'yiz. Burada hepsini zorla, otobüslere dolduracağız göndereceğiz gibi söylemler asla kabul edilemez. Türk Milleti vicdanlı bir millettir. Toplumda da bunun geniş bir karşılık bulduğu kanaatinde değilim' ifadelerini kullandı.

'Bugün kendini Türk milliyetçisi olarak tanımlayanların tamamı böyle düşünüyor demek çok yanlış' diyen Alçı, 'Bu Ümit Özdağ'ın batıdan ithal milliyetçiliğinin hiçbir zaman karşılığı olmadı. Etnik temelli yabancı düşmanı göçmen karşıtı bir damar, çok güçlü bir damar değildi çok şükür' görüşünü aktardı. 

Özdağ'dan yanıt 

Alçı'nın sözlerine yanıt veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter'dan Alçı'nın söz konusu röportajını alıntılayarak, 'Bak sen konuşana….Nagehan Alçı Suriyelilere 'Korkmayın, Ümit Özdağ’ı Türk halkı desteklemiyor' diyor. Ülkesinin demografik işgalini destekliyor. Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir' diye yazdı.