Ümit Özdağ'dan 'Sığınmacılar kargo paketi değil' diyen Mustafa Sarıgül'e: TikTok için çok ciddi pozlarda ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin lütfen

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik Suriyeli sığınmacı eleştirisine Özdağ, sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Ümit Özdağ'dan
2022-06-06 01:41:17   Güncelleme: 2023-08-26 09:53:38    

Tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor’un sunduğu Pazar Siyaseti programına konuk olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sığınmacı politikasıyla ilgili 'Konuşmalarını biraz romantik buluyoruz. İktidara geldim hemen göndereceğim mantığını doğru bulmayız o insanlar kargo paketi değil. Kolay kolay gitmezler ama gitmeleri gerekir. Bunun en doğrusu AB ülkelerini mültecileri eşit olarak alması' ifadelerini kullandı.

Sarıgül'ün açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Özdağ 'Sevgili Sarıgül, TikTok için çok ciddi pozlarda ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin lütfen. Milli güvenlik konuları Şişli’de imar izni vermeye benzemez. Ben o işlerden anlamam. Siz benim bildiklerimi bilmezsiniz. İyi çalışmalar dilerim.' dedi.

Vehaber Menu