Ümitcan Uygun'la birlikte kalan Esra Hankulu ölü bulundu!

paylaş facebook twitter linkedin mail icon telegram Metin boyutu Aa Aa Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, bu kez Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada gözaltına alındı. Esra Hankulu önceki gün şüpheli şekilde hayatını kaybetmişti.
Ümitcan Uygun'la birlikte kalan Esra Hankulu ölü bulundu!
2021-08-05 12:34:24   Güncelleme: 2021-08-05 12:34:24    

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, bu kez Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada gözaltına alındı. Esra Hankulu önceki gün şüpheli şekilde hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı'nın edindiği bilgiye göre ihbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve giden emniyet ekipleri, burada bir kadın cesediyle karşılaştı. İnceleme sonucu cesedin 25 yaşındaki Esra Hankulu'na ait olduğu belirlendi.

Olay yerindeki arkadaşları, Hankulu'nun hayatını kaybetmeden önce Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu iddia etti.

Bunun üzerine Uygun, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince önceki gün gözaltına alındı.

Ümitcan Uygun'un kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında ifadesi alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, daha önce gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü