üniversitede striptiz skandalı!

ingiltere harper adams üniversitesi’nde yaşanan striptiz skandalı ile çalkalanıyor. ortaya çıkan görüntülere göre 2 kadın striptizci 2 kız öğrenciye striptiz yapıyor.
Üniversitede striptiz skandalı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

uuml;stelik skandala adı karışan uuml;niversite kraliyet ailesinden prenses annersquo;nin elccedil;isi olarak gouml;ruuml;len bir uuml;niversitehellip;

shropshirersquo;dakinbsp; harper adams uuml;niversitersquo;sinde ouml;ğrenciler tarafından kaydedilen gouml;ruuml;ntuuml;lerde okulun armasını taşıyan ceketler giyen 2 kız ouml;ğrenci iccedil;in 2 kadın striptizci dans ediyor.

ingiliz basınında ldquo;utanccedil; gecesirdquo; olarak adlandırılan o geceye ait gouml;ruuml;ntuuml;lerde kadınlar sadece soyunmakla kalmayıp bir takım eylemlerde de bulunuyor.nbsp; ouml;yle ki ouml;ğrencilerden biri dansccedil;ı kadınlardan birinin kasık bouml;lgesine suuml;rduuml;ğuuml; kremi yalıyor.

ingiliz the mirror#39;da yer alan habere gouml;re, uuml;niversitenin internet sayfasından yapılan accedil;ıklamada bu organizasyonunnbsp; kampuuml;steki resmi ouml;ğrenci birliği tarafından gerccedil;ekleştirildiği ve bu okulda ccedil;alışmak kadar oynamanın da sert olduğu belirtiliyor. ingiliz basının tepki gouml;sterdiği olay prenses annersquo;in şansouml;lye olduğu uuml;niversite olması sebebiyle buuml;yuuml;k bir skandala da yol accedil;tı.