Ürgüp Belediyesi köpek katliamı iddiasını yalanladı! '50 US 819' plakalı araç kimin?

Ürgüp Belediyesi köpeklerin katledildiği ile ilgili iddiaları yalanladı. Hayvan hakları savunucuları bu açıklamanın yetersiz olduğunu, görüntülerde köpeklerin katledildiği '50 US 819' plakalı aracın kime ait olduğunun ortaya çıkarılması gerektiğini belirt
Ürgüp Belediyesi köpek katliamı iddiasını yalanladı! '50 US 819' plakalı araç kimin?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ürgüp Belediyesi yaptığı açıklamayla köpekleri katlettiği iddialarını yalanladı. Görüntülerde yer alan '50 US 819' plakalı aracın kime ait olduğu merak konusu olurken hayvan hakları savunucuları bu aracın kime ait olduğunun ortaya çıkarılması gerektiğini, bu açıklamanın yetersiz olduğunu belirtti.

Ürgüp Belediyesi hayvanları ıssız bir yerde katlediyor iddiası!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Biz bir karıncayı dahi incitmeyen bir zihniyetin ve inancın mensupları olarak bu tür maksatlı haberler tamamen asılsız olup şuan ilçemizde bulunan Köpek Bakım merkezimiz bölgede tek ve bir otel konforunda sahipsiz köpeklere ev sahipliği yapmaktadır" dedi. Yapılan açıklamada, "Köpek Bakım Evi kurulduktan bugüne kadar 217 köpeğin kısırlaştırılması yapılarak doğal ortama bırakılmış,114 köpek bakım evinde misafirdir..Konuyla ilgili endişesi olan herkesi köpek bakım evimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz..Köpek bakım evimizde birlikte yaşadığımız dostlarımızı seviyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Çıkmaya devam edeceğiz. Bu tür çirkin, Asılsız ve mesnetsiz iddialara itibar edilmemesini rica ediyoruz." dedi.

Vehaber Menu