Üsküdar'da kedinin kafasını taşla ezen katil: Bana saldırdı

İstanbul Üsküdar'da sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne neden olan şüpheli Cihan G. gözaltına alındı. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheli adliyeye sevk edilirken, 'Bana saldırdı, pişmanım.' dedi.
Üsküdar'da kedinin kafasını taşla ezen katil: Bana saldırdı
2021-08-07 17:02:03   Güncelleme: 2021-08-07 17:02:03     DHA

2 Ağustos Pazartesi günü, saat 01.50 sıralarında Üsküdar Selami Ali Mahallesi Anıt Sokak'ta meydana gelen olayda, Cihan G. isimli kişi, sokak kedilerinden birini önce kendine doğru çekti, ardından kediyi tenha bir noktaya götürüp defalarca tekme attı.

İşkenceye maruz kalan kedinin öldüğü öğrenildi. Olayın ardından çalışma başlatan Üsküdar Asayiş Büro ekipleri şüpheli Cihan G'yi gözaltına alındı.

Şüphelinin uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli Üsküdar Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Cihan G., adliyeye sevk edilirken kendisine sorulan 'Niçin yaptınız?' sorusunu, 'Bana saldırdı. Pişmanım' diye yanıtladı.

Kedinin öldüğü mahallede yaşayan Ali Burak, 'Buradaki olayı sosyal medya hesaplarından öğrendik. Mahallemizde bir tane yavru kedimiz var. Pet shoptaki bir abimiz kedileri sürekli besliyor burada. Birkaç gündür kedilerin azaldığını gördü abimiz. Daha sonra güvenlik kamera görüntülerine bakıyor, güvenlik kamera görüntüsünde bir kişinin kedilere zarar verdiğini görünce polise bildiriyor. Görüntüdeki kişi psikopat galiba. Yavru kedinin annesini önce tekmeliyor. Daha sonra kediyi tutup o ağaçlık alana getirip kafasını eziyor taşla. Acımasızca kediye zarar veriyor. Bunu yapan canidir. Birkaç saat önce de polis ekipleri kediye zarar veren kişiyi yakalandığını öğrendik.' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü