Uslu: 'Bir kadın Erkan Petekkaya’nın kalçasına dokundu, o da tepki gösterdi'

Yapımcı Mustafa Uslu, telefonla bağlandığı canlı yayında Erkan Petekkaya'nın uçakta bir kadın tarafından fiziki olarak tacize uğradığını ve bu olayda kendisinin suçlandığını öne sürdü.
Uslu: 'Bir kadın Erkan Petekkaya’nın kalçasına dokundu, o da tepki gösterdi'
2019-03-29 15:00:59   Güncelleme: 2019-03-29 15:00:59    

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği Dalaman uçağında olay çıkardığı iddia edilmişti. O anlar başka bir yolcu tarafından kameraya alınmıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan yapımcı Mustafa Uslu, yakın arkadaşı Erkan Petekkaya'nın uçakta başına gelen olayı anlattı. Uslu, olayla ilgili şunları söyledi:

'Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş… 'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor…'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü