Uyuşturucu bağımlısı çift bu halde bulundu!

ABD polisi uyuşturucu bağımlılığının yıkıcı etkilerini göstermek için Facebook'tan fotoğraflar paylaştı.
Uyuşturucu bağımlısı çift bu halde bulundu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

ABD polisi, eroin bağımlılığının yıkıcı etkilerini göstermek için sosyal medya sitesi Facebook’ta  fotoğraflar paylaştı.ABD’nin Ohio eyaletinde, trafikte zigzag çizerek ilerleyen bir araç polisler tarafından durduruldu. Polisler, James Acord’un kullandığı otomobilde gördüğü manzara karşısında hayrete düştü.

Polis, aşırı dozda eroin kullanarak kendinden geçen çiftin olduğu arabanın arka koltuğunda küçük bir çocuğun oturduğunu fark etti.

CNN'in haberine göre, James Acord polise, sevgilisi Rhonda Pasek’in eroin kullandıktan sonra kendinden geçtiğini ve onu hastaneye yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Ohio polis yetkililerinden Kevin Thompson, Acord’un konuşmasının neredeyse hiç anlaşılmadığını ve kafasının garip bir şekilde sürekli olarak ileri geri sallandığını belirtti.

Polisin ifadesine göre, Acord da kısa süre sonra bilincini tamamen kaybederek bayıldı. Aracın arka koltuğunda oturan 4 yaşındaki erkek çocuğunun Rhonda Pasek’in oğlu olduğu belirlendi.

180 gün hapse mahkum edilen Acord'a 475 dolar para cezası verildi ve ehliyetine de üç yıllığına el koyuldu. Pasek ise 150 bin dolar kefaletle 15 Eylül'deki duruşmasını bekliyor.