Veteriner kediyi öldürdü! Acılı aile: 'Başka canlar gitmesin!'

Ankara'da kısırlaştırmak için Ankara Batıkent Veteriner Kliniği'ne götürülen kedi ölmüş halde geri alındı. Acılı aile 'Sesimizi duyuralım istiyorum başka canlar gitmesin' dedi.
Veteriner kediyi öldürdü! Acılı aile: 'Başka canlar gitmesin!'
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ankara'da kısırlaştırmak için Ankara Batıkent Veteriner Kliniği'ne kedi bırakan aile kediyi geri aldığında bir tuhaflık hissetti, kediyi tekrar kliniğe götüren aile, ölmüş halde geri aldı.

 

Olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Her zaman götürdüğümüz veterinerdi, bütün aşıları herşeyi tamamdı, kısırlaştırmak için götürdük, pazar günüydü salıya kadar kısırlaştırmadıkları halde kedi orada kaldı, kısırlaştıracaklarını söylemişlerdi Salı günü 25'inde kısırlaştırdılar.

Kısırlaştırdıktan  3 gün sonra verdiler kedimizi,  kedimi almak için gittiğimde bir sürü kafes vardı ve hayvanlar ayrı ayrı birbirlerine yakın kafeslerdeydi, kedimizi aldık ama çok zayıflamışti hiçbir şey yemiyordu su dahi içmiyodu sürekli uyuyordu.

Sonra kötü olduğu için yine kisirlastirdigimiz veterinere götürdük, vitamin yapıp bize depresyonda olduğunu ya da' fib' diye bir rahatsızlık yaşıyor olabileceğini soylediler.

Kedim kusmaya devam ediyordu yemek yemiyordu su dahi içmiyordu Sürekli uyumaya devam ediyordu gece boyunca aradık bir şey yapamayacaklarınıi beklememiz gerektigini soylediler.

Sabah oldu yine götürdük; bu sefer kan aldılar, viral bir rahatsızlığı olduğu söylendi. Kediden kediye bulastigindan söz ettiler ama kedim dışarı çıkan bir kedi degildi. Doğduğundan beri hiç dışarı çıkmamıştı Kedimi muayene ettikten sonra temizlemeden başka kedileri de muayene ettiler o masada. Sonra sabah akşam serum takılacağını soylediler.

Eve geldiğimizde kedim artık kan kusuyor ve kusarken bağırıyordu  Bizden saklaniyordu.  Ağzından köpükler gelmeye basladi. Sonra aceleyle veterinere tekrar goturduk. Orada kalması gerektiğini soylediler. Gece boyunca aradık. Kusması kesildigi soylendi, sabah 8 gibi uyumusum, 10.30'da telefon caldı, kedimin öldüğünü öğrendim. Acımız çok büyük,  kendi hatalarını telafi etmedikleri gibi herşeyi paraya dökmüşler, ondan geçtik sonuç husran. Sesimizi duyuralım istiyorum başka canlar gitmesin."