Veterinerler 18 yaşındaki çocuğun işkence ettiği köpeği uyutacak!

Yeni Zelanda'da 6 aylık bir köpek, 18 yaşındaki bir erkeğin işkence etmesi nedeniyle uyutulacak. Köpeğin uyutulmaması için imza kampanyası başlatıldı.
Veterinerler 18 yaşındaki çocuğun işkence ettiği köpeği uyutacak!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gözde Y. Öztürk/ Vehaber

Kia, yanlış ellere düşmüş 6 aylık yavru bir köpekti. Başına gelen ürkütücü olayı asla atlatamadı. Saldırgan Logan Smoor 18 yaşında bir genç. Smoor, babası yurtdışına iş gezisi için çıktığı için Kia'ya bakması gerekiyordu. Genç, yavru köpeğe sevgi ve şefkat göstermek yerine onu haftalarca aç ve susuz bırakarak ona en acımasız şekilde işkence etti.

SPCA(hayvanlara karşı kötü muameleyi önleme derneği)'da birkaç gün geçirdikten sonra veterinerler köpeğin acılarına son vermek için onu uyutmanın en iyisi olacağına 'karar verdiler' Smoor gözaltına alındı ama Kia'ya eziyet ettiği için değil, bir otobüsü tahrip ettiği için ve bir kadına saldırdığı için. Davayı alan yargıç gencin davranışıyla ilgili çok endişelenmişti. Smoor 15 aylığına demir parmaklıklar ardına gönderildi. Ancak bu karar, şüphelinin işlediği diğer suçlar daha önemli görüldüğü için verildi. Eğer diğer yasadışı eylemler olmasaydı, büyük olasılıkla çok hafif bir ceza verilecekti.

Kia'nın hayatta kalması ve işkencecinin ceza alması için imza kampanyası başlatıldı.