Williams’la maça çıkan Rus tenisçi Vitalia Diatchenko kaslarıyla gündem oldu

Fransa Açık tenis turnuvasında 23 kez Grand Slam şampiyonu olan Serena Williams’la karşılaştığı maçı kaybeden Rus tenisçi Vitalia Diatchenko, yeteneğinin yanı sıra kaslarıyla dikkatleri üzerine topladı. Vitalia Diatchenko, kol kasları nedeniyle süper kahramana benzetildi.
Williams’la maça çıkan Rus tenisçi Vitalia Diatchenko kaslarıyla gündem oldu
2019-05-29 17:25:29   Güncelleme: 2019-05-29 17:47:51    

Williams’ın 73 sıra gerisindeki 28 yaşındaki Diatçenko, Fransa Açık’ta ilk maçı kazanamasa da dikkatleri üzerine çekti.

Diatçenko, ilk seti 6-2 galibiyetle tamamlayarak birçok kişinin 23 kez Grand Slam şampiyonu olan Williams’ın maça iyi hazırlanmadığı dedikodularına inanmalarına yol açtı.

Ancak  daha önceki maçlarda da kıyafetleriyle adından söz ettiren Williams, üzerinde zebra desenli bir kıyafetle kalan iki seti 6-1 ve 6-0 alarak maçı galibiyetle tamamladı.

Maç sonrasında ilgi odağı bu kez Williams’ın kıyafeti değil, Diatçenko’nun kol kasları oldu. Avustralya basınında Diatçenko ‘çizgi film süper kahramanına’ benzetildi.  Diatçenko hakkında çıkan makalede onun spor yapmaya vakit harcaması takdir edildi.

Rus sporcunun benzetildiği bir başkası da yine kasları ile dikkat çeken Avustralyalı Amerika Açık şampiyonu Sam Stosur’du.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar da Diatçenko’nun, ünlü Rus tenisçi Mariya Şarapova’yı hatırlattığını belirtti.

Diatçenko WTA sıralamasında şu anda 83. Sırada.

Williams Roland Garros’ta vücudunu kaplayan bir kıyafet giymiş ve bu nedenle turnuvada giyilen kıyafetlere sınırlama getirilmesine yol açmıştı. Williams daha sonra da Amerika Açık’ta tütü etek ile seyirci karşısında çıkmıştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü