Yalçın Küçük: Perinçek geriledi, cahilleşti!

Yalçın Küçük, Doğu Perinçek için 'çok çok gerilemiştir ve bunu da biliyorlar. Perinçek Partisi cahilleşenler arasındadır' dedi.
Yalçın Küçük: Perinçek geriledi, cahilleşti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-24 03:23:52    

Profesör Yalçın Küçük, ‘’Doğu Perinçek ve takımı çok çok gerilemiştir, cahilleşenler arasındadır’’ dedi. Oda TV’de yayınlanan söyleşinin ilgili kısmı şöyle:

'Oray Eğin, 24 Ocak Pazar günü Sözcü’de, Brooklyn’den, ezcümle, 'Yalçın Küçük olmasa, hiç kimse bana Amerika’da Ulusal Kanal’ı izletemez', diyordu; güzel, ancak bir noktayı ihmal ediyorlar. 11 Ocak programı için, izleyenlerin çoğu, 'son program', 'the end of the programme', demişler. Herkes, 'Ulusal bu gece Yalçın Küçük’ü keser,' tahmini yapmış ve burada, birleşmişler. Bunun iki anlamı var: Demek, 'az zamanda çok ve büyük programlar yapıyorduk', izleyiciler bunu görmüşler. Bu, bir ve iki 'Doğu Perinçek ve takımı' çok çok gerilemiştir ve bunu da biliyorlar. Demek 'artık iyi programı keserler'; yeni adları da var.

Parlaktı, ama uzaktan, Türkiye’nin ne kadar cahilleştiğini görebiliyor mu, bilemiyorum; yobazlaşmak, cahilleşmektir. Ne yazık 'Perinçek Partisi', bunu 'tarafı' anlamında kullanıyorum, çok çok cahilleşenler arasındadır.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü