Yeni Akit: Laikçi yobazlar alkol içip intihar edenleri görmezden geldiler, içki yasaklansın

Kaldığı cemaat evindeki baskılar nedeniyle intihar eden Enes Kara'nın ölümünün ardından yurtların tarikat ve cemaatlere yönelik tepkiler nedeniyle Yeni Akit, 'Laikçiler cemaatlere saldırıyor.' dedi.
Yeni Akit: Laikçi yobazlar alkol içip intihar edenleri görmezden geldiler, içki yasaklansın
2022-01-11 20:25:46   Güncelleme: 2022-01-11 20:31:48    

Yeni Akit, Kara'nın ölümü için ''Cemaat yurdundaki disipline ayak uyduramadığını söyleyen ve bunalıma girdiğini söyleyerek intihar eden Enes Kara'' derken; 'laiklerin' alkol içip intihar edenleri görmezden geldiğini yazdı. 

''LAİKÇİLERİ'' SUÇLADI

Yeni Akit haberinde,  ''Türkiye'yi yasa boğan ölümü de kendi ideolojileri için kullanmaktan çekinmeyen laikçiler, cemaatlere ve Diyanet'e saldırırken birçok intiharın sebebinin alkol olduğunu ise gizliyor. Birkaç olumsuz örnek üzerinden cemaatlere çamur atan laikçi yobazların, onlarca alkol örneğine gık çıkarmaması ikiyüzlülüklerini ve asıl maksatlarını gözler önüne seriyor.''

''LAİKÇİ GÜRUH CEMAATLERE SALDIRIYOR''

Cemaatlerin İslamı öğrettiğini öne süren Yeni Akit, ''Bu milletin evlatlarının İslam'ı öğrenmesiyle tekrar ayağa kalkmasından korkan içimizdeki işbirlikçiler, her fırsatı değerlendiriyor'' dedi.

''Bin yıldır 3 kıtaya İslam'ı kılavuz edinerek hükmeden bu milletin evlatlarının kendi manevi değerlerini öğrenmemesi için elinden geleni ardına koymayan laikçi güruh, her fırsatta ya Diyanet İşleri Başkanlığı'na ya da bin yıldır icazetlerle gelen ve Anadolu'nun omurgasını oluşturan cemaatlere saldırıyor'' diye yazan iktidar yanlısı gazete şu ifadeleri kullandı:

''Kendi vakıf ve derneklerinde yaşanan tecavüz ve şiddet olaylarını gizleyeme çalışan laikçi yobazlar, binlerce öğrencinin bulunduğu cemaat yurtlarında ortaya çıkan birkaç istisnai olumsuz örnekle karalama kampanyası düzenliyor.''

''İÇKİ YASAKLANSIN''

Yeni Akit ayrıca ''Cemaatler değil, içki yasaklansın'' talebinde de bulundu.