Yeni Akit yazarı: Bunlar terörcü, bunlar LGBT’ci' denilmez, seçim bitmiş

Yeni Akit yazarı İdris Günaydın, üçüncü kez cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, 'Artık bundan sonra bunlar terörcü, bunlar LGBT’ci denilmez. Seçim bitmiş. Gereğini yapmak için size yetki verilmiş' dedi.
Yeni Akit yazarı: Bunlar terörcü, bunlar LGBT’ci' denilmez, seçim bitmiş
2023-06-02 11:44:06   Güncelleme: 2023-06-02 11:44:06    

Günaydın, yazısında, 'Kılıçdaroğlu için çok şey yazıp söyleyeceğiz lakin bir konuda hakkını teslim edelim: Küçük derecikleri birbirine bağlayarak bir dere oluşturdu ve akmakta olduğu gölü yüzde kırk yedi oranında doldurdu. Bu onun için bir başarıdır. Kendisinden kaynaklanan eksikleri ve yanlışları olmasaydı ipi göğüsleyebilirdi' ifadelerini kullandı.

'Seçim gecesi yaptığınız iki balkon konuşmasının ikisi de beğenilmedi' diyen Günaydın, şunları söyledi:

'Sebebi; yenilen bir lidere halkı yuhalattınız. Halbuki yenilen pehlivanın üzerine gidilmez. Sırtı yere gelmiş bir güreşçinin veya boksörün üzerine çıkıp tepinilmez. Artık bundan sonra centilmenlik beklenir.Artık bundan sonra bunlar terörcü, bunlar LGBT’ci denilmez. Seçim bitmiş. Gereğini yapmak için size yetki verilmiş. Siz siyasetin kitabını yazacak evsafta birisiniz. Lütfen bundan sonra, yeni seçim sathına girinceye kadar Türkiye’nin gelecek vizyonundan konuşunuz. Bütünleştirici, gönül alıcı cümleler kurunuz.' 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü