Yeni Akit yazarı: Fen Bilimleri kitabında Allah yok, bunları okuyan AKP'ye oy vermez

Yeni Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı, incelediği Fen kitabında Allah'ın anılmadığını söylerken, 'Kitaba baktım ki yerli-milli hiçbir şey yok, ateist bakış açısı devam ediyor. DOĞA evrendeki her şeyi yapıyor ve düzenliyor, ders kitapları şirk koşmayı sürdürüyor' dedi.
Yeni Akit yazarı: Fen Bilimleri kitabında Allah yok, bunları okuyan AKP'ye oy vermez
2019-09-26 08:42:48   Güncelleme: 2019-09-26 08:42:48    

Yeni Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı, ders kitaplarının içeriğini beğenmedi, kitapların ateist anlatım yaptığını öne sürdü.

'Ders kitapları değil şirk kitapları, Cumhurbaşkanımızı kim yanıltıyor?' başlıklı bir yazı kaleme alan Kavaklı, Erdoğan'ın 'Ders müfredatlarını milletimizin inancını, değerlerini hor gören ideolojik unsurlardan temizledik' dediğini hatırlatırken, 'Çok ama çok sevinmiştim. Sevincim Fen Bilimleri 6. sınıf kitabını MEB’in internet sitesinden indirene kadar sürdü' ifadesini kullandı.

'Kitaba baktım ki yerli-milli hiçbir şey yok, ateist bakış açısı devam ediyor. DOĞA evrendeki her şeyi yapıyor ve düzenliyor, ders kitapları şirk koşmayı sürdürüyor' diyen Kavaklı, şöyle devam etti:

''Doğanın canlılara yaptığı bu güzel sürpriz çok soğuk havalarda göl, akarsu, deniz gibi yaşam alanlarında su içinde ve altındaki canlılığın devam etmesini sağlar.' (s. 135)

Bu milletin % 99’u Müslüman, Allah’a inanır. Doğa yaratıcı olamaz ama ders kitabı tam tersini söylüyor.

İstisnadır, gözden kaçmıştır sanmayın.

Örnekleri çoğaltmak mümkün. Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Biyoloji, Fizik, Kimya, Coğrafya, Sosyal Bilgiler kitaplarında Allah ve yaratıcı kelimeleri geçmiyor. Doğa, varlıklar, eşya yaratıcı yerine konuyor.

Ak Parti, bütün okullara seçmeli de olsa Kur’an, Siyer, Temel Dini Bilgiler dersi koydu. Seçmeli derslerde öğretmen Allah’ı anlatıyor. Asıl derslerde doğa tanrı yerine konarak çocuklarımızın zihnine şırınga ediliyor. 

Fen Bilimleri, Biyoloji, Kimya, Fizik, Coğrafya kitapları, evreni ve canlıları hikmetle yaratan Allah’ı anmamakta neden ısrarlı? 

Reis, ders kitaplarındaki ateist propagandaya son vermek için ne zaman kükreyeceksiniz?

Bu kitapları okuyan ve benimseyen gençler Ak Parti’ye oy vermez. Doğacı ateistlerin partilerini sen bizden iyi bilirsin.

Vehaber Menu