Yeni Akit'ten, 'AK Parti’den yana olamam' diyen Nagehan Alçı'ya: 'Sen ne nankörmüşsün be kadın!'

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, dünkü yazısında kaleme aldığı yazısında, 'Osman Kavala ve Hakan Altınay'a zulmeden, rakiplerine siyasi yasak getiren bir siyasi tarafta bulunamam; bunları alkışlayan bir AK Parti’den yana olamam' düşüncesini dile getirdi. Yeni Akit Alçı'yı, 'Sen ne nankörmüşsün be kadın!' ifadeleriyle hedef aldı.
Yeni Akit'ten, 'AK Parti’den yana olamam' diyen Nagehan Alçı'ya:
2023-03-12 02:18:21   Güncelleme: 2023-03-12 02:18:21    

Yeni Akit, köşesinden yazdığı yazının ardından Nagihan Alçı hakkında, 'Yıllarca AK Parti politikalarını savunan, ancak muhalefete ara sıra göz kırpmayı da ihmal etmeyen gazeteci Nagehan Alçı, 'dümeni tümden kırdı' ifadelerini kullandı.

Alçı'nın dünkü yazısını hatırlatan Yeni Akit, Alçı'yı hedef aldığı haberinde, 'AK Parti’nin zulümleri alkışladığını iddia edip ‘zulümleri alkışlayan bir AK Parti’den yana olamayacağını’ belirten Alçı, Habertürk’teki köşesinde 'Ben Osman Kavala gibi pırıl pırıl insanlara zulmeden, festivalleri ve konserleri yasaklayan, rakiplerine siyasi yasak getiren, militarist söylemlerde bulunan bir siyasi tarafta bulunamam' dedi' ifadelerine yer verdi.

Vehaber Menu