Yeniçağ Haber Müdürü’nün iddiası: Halil Konakçı, Rahip Brunson ve kilise ile kontaktaydı, Mormonlar’la da ciddi ilişkileri vardı

Yeniçağ Haber Müdürü Fatih Ergin, kadınları hedef aldığı açıklamalarıyla sık sık tepki çeken Pendik ilçesindeki Uluçınar Camii İmamı Halil Konakçı hakkında bazı iddialar ortaya attı.
Yeniçağ Haber Müdürü’nün iddiası: Halil Konakçı, Rahip Brunson ve kilise ile kontaktaydı, Mormonlar’la da ciddi ilişkileri vardı
2023-09-08 15:51:08   Güncelleme: 2023-09-08 15:51:08    

'Halil Konakçı, İzmir'de Rahip Andrew Brunson ve kilise ile kontaktaydı. Gizemli Hristiyan tarikatı Mormonlar'ın azizleriyle de ciddi ilişkileri vardı' diyen Ergin, Konakçı’nın eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz tarafından götürüldüğü, bir cemaatin Seyit Fethi adlı özel grubuna ait medresesinde özel olarak yetiştirildiğini söyledi.

Fatih Ergin’in açıklaması şöyle:

'Halil Konakçı, İzmir'de Rahip Brunson ve kilise ile kontaktaydı. Gizemli Hristiyan tarikatı Mormonların azizleriyle de ciddi ilişkileri vardı. Brunson'un da Mormonlar ile bağı ortaya çıkmıştı. Mormonlar'ın FETÖ ile de bağlantısı vardı. Türkiye'deki Mormonlar CIA için çalışıyorlar.

Halil Konakçı'yı kapatılan RP'nin meşhur eski milletvekili Şevki Yılmaz Rize'ye götürdü ve orada bir cemaatin Seyit Fethi adlı özel grubuna ait medresesinde özel yetiştirildi. Birkaç yıl önce medreselerden icazet alan binlerce kişinin imam atanmasıyla Diyanet'e yerleştirildi. İşte halka sürekli kışkırtıcı vaazlarda bulunan, milli sinir uçlarımıza dokunan ve polis korumasıyla gezen Konakçı'nın arka plandaki gizli geçmişi!

Lawrence rolünü anladınız mı şimdi? Bu bilgiler yetmezse, Konakçı'ya başka bilgiler de verebilirim ama mahkemede!'