YILDIRIM'DAN TEKBİR GETİRENLERE; SEFERE Mİ GİDİYORUZ, HAYROLA?

'İdam isteriz' sloganları arasında konuşan Başbakan Binali Yıldırım tekbir getirenlere 'Sefere mi gidiyoruz, hayrola?' dedi. Yıldırım'ın 'Adımı Alevi kardeşlerimiz koymuş' demesi de dikkat çekti.
Yıldırım'dan tekbir getirenlere; Sefere mi gidiyoruz, hayrola?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

AKP grup toplantısında konuşan Binali Yıldırım'ın sözleri sık sık "İdam isteriz" sloganları ve tekbirlerle bölündü.

Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "20 Aralık'ta da iki katlı arabalar için Avrasya tünelini açıyoruz. Sarayburnu ile Haydarpaşa arasında sadece 2 dakika. 2 dakika bakın. Öyle Sarayburnu'ndan Eminönü'ne, Karaköy'e, Bağlarbaşı'na git efendim Kadıköy'e geç. Pat Sarayburnu'na geliyorsun, bir bakıyorsun Haydarpaşa'dasın. Fatih 1453'te gemileri karadan Haliç'e indirdi. Onun torunları geri durur mu? Tayyip Erdoğan ve arkadaşları durur mu? Denizin altından trenleri ve arabaları geçirdi. Milletimize hayırlı olsun.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum kupa kazandı, Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. O da iyi oynadı. Her iki takımımıza başarılar diliyorum.

Olimpiyat oyunlarında Kadın Basketbol Milli Takımımız finale çıktı, onlara da başarılar diliyorum. Ayrıca altın madalyayı kaçıran, gümüş madalya alan Rıza Kayaalp kardeşimizi tebrik ediyorum. Üzülmesin, seneye alır artık, bir dahaki sefere." dedi.

Ya Allah Bismillah sloganları

Yıldırım konuşurken tekbir ile konuşmasını bölenlere Sefere mi gidiyoruz hayrola? Hayrola? Seferdeyiz zaten" dedi.