Yumruk yiyen arkadaş sokağa çıkamıyor!

Aksaray'da İrlandalı turistin karşılık verdiği olayla ilgili esnaf çarpıcı açıklamalar yaptı.
Yumruk yiyen arkadaş sokağa çıkamıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 21:09:46    

İrlandalı turistin tartıştığı esnaf basında çıkan haberlere tepki gösterirken bir arkadaşlarının sokağa çıkamadığını söyledi.

Cihan'da yer alan habere göre Aksaray Yusufpaşa’da İrlandalı bir turistle esnaf kavgası kameralara yansımıştı. Olayı anlatan dükkan sahibi Şenol Palan, büfeye gelen turistlerin alkollü olduğunu ve ortalığı dağıttıkları için kavga çıktığını ileri sürdü. 

Görüntülerin bir kısmının kesildiğini ileri süren Palan, şöyle devam etti: 'Dükkanda 8 tane kamera var. Emniyette izledi bunu. Bize hak verdiler. Televizyon işine ne gelirse onu yayınladı. Bir esnaf bu kadar karalanmaz. Kavga dolabı açınca adam suçlu olur mu? Bu saçmalık. Benim ekmeğime engel olmaya çalışana kim olursa olsun ben ölümüne girerim. O adamın boksör, katil de olduğunu bilsem ben yine girerim. Çünkü ben buradan ekmek kazanıyorum. Biz tamam dedik gitti yine geldi. Üç kere gidip gidip geldi yani, kendisi kavga etmek istiyordu. Zaten kafaları güzeldi bunların. Ayık kafayla gelmediler buraya. Yumruğu yiyip yere düşen arkadaş sokağa çıkamıyor şu anda. Haberler doğruyu yansıtmıyor. Burada herkes ekmeğini kazanıyor.'

Vehaber Menu