Zeydan Karalar: Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi, terörist yuvası basılır gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyeye yapılan rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma operasyonlarına ilişkin olarak, 'Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz.' dedi. Belediyede çalışan kadın personele yapılan muameleye tepki gösteren Karalar, 'Bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır.' diyerek üzüntülerini belirtti.
Zeydan Karalar: Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi, terörist yuvası basılır gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır!
2023-12-18 16:44:11   Güncelleme: 2023-12-18 16:44:11    

CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Erhan Adem ve CHP Adana Milletvekilleri; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaptı. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu an için 10 kişi gözaltına alınmıştı. 

Zeydan Karalar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

'Devletin polisi de bizim polisimiz onlar aldıkları talimatı yerine getirmeye çalışıyor. Biz de bu önemli görevi layıkıyla milletin parasını koruyarak yapmaya çalışıyoruz. Bizim belediye başkanlarımızı itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Biz görevimizi halka layık olacak, Atatürk'e layık olmanın bilincinde yapıyoruz. Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kamuya zarar olmaz. Biz birilerine para kazandırmak için buraya gelmedik. Emniyet, savcılık bizden ne istemişse eksiksiz vermişiz, vermeye devam edeceğiz. Çekineceğimiz bir şey yoktur, asla da olmayacaktır. 10 yıldır başkanım ne benim ne elemanlarımın karıştığı bir olay olmamıştır. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır. '

Zeydan Karalar'dan sonra sözü alan CHP'li Burhanettin Bulut Karalar'ın 31 Mart'tan sonra belediye başkanı olacağını ve sonucun değişmeyeceğini ifade etti.