Ankara'da kar yağışı etkisini sürdürüyor

Ankara'nın bazı bölgelerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor. Ankara Belediyesi'nin karla mücadelesi araçlardaki kameralarla canlı olarak izlenebiliyor.
Ankara'da kar yağışı etkisini sürdürüyor
2022-01-30 23:38:41   Güncelleme: 2022-01-31 03:44:42     © AA

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Ankara'da, cadde ve sokaklar beyaza büründü. Yağış, ana arterlerdeki ulaşımda şu ana kadar herhangi bir soruna yol açmadı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının sabaha kadar devam edeceğini belirtmişti.

'KAR YAĞIŞI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZI CANLI OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, sosyal medyadan yaptığı duyuruda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam edeceğini bildirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'daki kar yağışına dair Twitter hesabından bir uyarıda bulundu. Yavaş paylaşımında şunları ifade etti:
'Ankara'mızda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam edecek. 1052 araç, 3.138 mesai arkadaşımızın sahadaki çalışmalarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Sabah da http://kartakip.ankara.com.tr'den yolların durumunu kontrol etmeden lütfen trafiğe çıkmayın.'

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü