Atilla Taş CHP'ye üye oldu!

Atilla Taş aktis sisyasete atıldı.
Atilla Taş CHP'ye üye oldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Zeytinburnu ilçe binasına giden Atilla Taş, CHP'ye üye oldu.

Radikal'de yer alan habere göre Atilla Taş, artık siyasette daha aktif olmak için böyle bir karar verdiğini belirtti. Aileden CHP'li olduğunu söyleyen Taş, “Zaten seçmen olarak destek verdiğim partime artık fiili olarak katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU BAŞARILI BULUYORUM

1 Kasım seçim sonuçlarını da değerlendiren Taş, olağanüstü koşullarda gidilen seçimde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden geleni yaptığını ve başarılı olduğunu belirtti. Seçmenin verdiği karara da saygı duyulması gerektiğini söyleyen Atilla Taş, “İnsanlara kızmamak gerek, 7 Haziran'dan sonra MHP'nin tutumundan dolayı koalisyon kurulamadı ve insanlar da 1 Kasım'da böyle bir karar verdiler, buna saygı duymak gerekir” diye konuştu.

LDP'NİN TWITTER KARNESİ DAHA SAĞLAM

Sosyal medyada tweetleriyle adından söz ettiren Liberal Demokrat Parti 26.729 kesin olmayan sonuçlara göre 26. 729 oy aldı. Radikal'in 'ilk dört parti seçime girmese kime oy verirdiniz?' anketinde birinci çıkan partinin sosyal medyadaki takipçi sayısı seçmen sayısının hayli üstünde. Atilla Taş'ın da Twitter'da 1,2 milyonun üzerinde takipçisi var. Bakalım Taş, sosyal medyada gördüğü ilgi ve desteği siyaset sahnesinde yineleyebilecek mi?

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü