AVCILAR'DA BAHÇESİNDE MASKESİZ OTURUP GÜRÜLTÜ YAPAN TOPLULUĞU İHBAR ETTİ, POLİS GELMEDİ

İstanbul'un Avcılar ilçesinde maskesiz oturup gürültü yapan topluluk 155'e ihbar edildi, olay yerine polis gönderilmedi.
Avcılar'da bahçesinde maskesiz oturup gürültü yapan topluluğu ihbar etti, polis gelmedi
2020-06-22 19:03:17   Güncelleme: 2020-06-23 02:49:01    

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Özaksu Sitesi'nin bahçesinde çocuklu topluluk maskesiz oturdukları ve gürültü yaptıkları gerekçesiyle 155'e ihbar edildi. Ekipler şikayeti kayıt altına alırken olay yerine polis göndermedi.

Şikayetçi olan vatandaş bu kişiler sayesinde koronavirüsün yayıldığına dikkat çekerken, polisin olayla ilgilenmemesine tepki gösterdi. Sorumsuz ailelerin çocuklarını başlarından savarak sokağa maskesiz şekilde gönderdiğini ve virüsün yayılmasını hızlandırdığını belirten vatandaş yetkilileri göreve davet etti.

ÇEVREMİZDE VAKA SAYILARI ARTMAYA BAŞLADI

26 Nisan tarihinde İstanbul'un Avcılar ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan Özaksu Sitesi'ndeki dairede bir kişinin sağlık problemleri yaşadığı ihbar edilmiş, olay yerine sağlık görevlileri, ambulans ve emniyet görevlileri sevk edilmiş kişi tedaviyi kabul etmediği için ekipler olay yerinden ayrılmıştı, şikayetçi olan vatandaş bölgede 2 eczacıda ve birkaç apartmanda vakalar görüldüğünü belirterek vakaların bu nedenle arttığını belirtti.

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü