Çanakkale’de Roboski anmasına polis müdahalesi!

Çanakkale İskele Meydanı’nda toplanıp AKP il binasına yürümek isteyenlere polis müdahale etti. Bir kişi gözaltına alınırken,gözaltılara karşı Emniyet Müdürlüğü önüne giden çok sayıda kişi de gözaltına alındı.
Çanakkale’de Roboski anmasına polis müdahalesi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Çanakkale İskele Meydanı’nda toplanan toplumsal muhalefet üyeleri Roboski katliamının yıldönümünde AKP il binasına yürümek istedi. Polis yürümek isteyenlerin önüne barikat kurdu.

Toplumsal Muhalefet üyeleri ise barikatın kaldırılması ve yürüyüşlerinin engellenmemesi gerektiğini belirterek AKP il binasına tekrar yürümek istedi.

Polis yürümek isteyen kitleye müdahale ederek bir kişiyi gözaltına aldı. Bir süre iskele meydanında oturma eylemi yapanlar bekleyişi sürdürmek için Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önüne geçti.  Emniyet müdürlüğü önünde polis yeniden çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların sayısı henüz netleşmedi.

Gözaltına alınanlar sağlık kontrolü için Çanakkale Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Toplumsal muhalefet üyeleri de hastaneye geçerken polis hastane girişini kapattı.

Ara sokaklarda gözaltıların devam ettiği bildirildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü