cemaate yeni darbe! kaynak holding'e de kayyum atandı...

gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen kaynak holding'e kayyum ataması yapıldı. polis ekiplerinin atama için, yetkilendirilen görevlilerle birlikte holdingin istanbul üsküdar'daki binasına gideceği bildirildi.
Cemaate yeni darbe! Kaynak Holding'e de kayyum atandı...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

kaynak holding#39;e kayyum ataması yapıldı. paralel yapı iddialarıyla ilgili olarak geccedil;en yıl ve bu yılın eyluuml;l aylarında operasyon yapılan holdingdeki birccedil;ok belgeye el konulmuştu.

habertuuml;rk gazetesinden nihat uludağ#39;ın haberine gouml;re,nbsp;belgelere el konulmasının gerekccedil;esi quot;terouml;r ouml;rguuml;tuuml;ne finans sağlamak, firmaların kurucu ve eski ortakları ile şimdiki ortakları ve youml;neticilerinin mal varlıklarının inceleme altına alınmasıquot; olarak bildirilmişti. holding yetkilileri, yapılan operasyonların vergi incelemesi olduğunu accedil;ıklamıştı. 1979 yılında kurulan kaynak holding buuml;nyesinde, eğitim, yayıncılık, kargo, gıda, turizm ve bilişim sektouml;ruuml;ndeki şirketler bulunuyor. yıllık 1,5 milyar liralık ciroya sahip holding, 16 farklı sektouml;rde buuml;nyesinde 100 aktif marka ile 23 ayrı şirket barındırıyor. holding buuml;nyesinde nt mağazaları, suuml;rat kargo, suuml;rat bilişim gibi şirketler bulunuyor.