Çocuk parkına 'namaz kılmazsanız yanarsınız' afişi asıldı!

İstanbul Güngören’deki Haznedar Meydanı yakınındaki 15 Temmuz Şehitler Parkı’na, çocukların oyun alanı olarak kullandıkları yere asılan afişler çevre sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı.
Çocuk parkına 'namaz kılmazsanız yanarsınız' afişi asıldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

BirGün'de yer alan habere göre, afişlerde alev kümesi resminin üzerinde, Kuran’dan bir ayet yazılı olduğu görülüyor. "Namaz kılmazsanız yanarsınız" mesajı veren ilanlar, çocukları korku ve dehşet içinde bırakarak tedirgin ediyor.

Afişlerin altındaki resimde şunlar yazıyor: “Sizi şu ateşe sokan nedir diye sorulur, onlara şöyle cevap verilir, Biz Namaz kılanlardan değildik, Mudessir Suresi 42/ 43.”

Haznedar Meydanı'na yakın bir konumda Gökkuşağı Koleji ve Mektebim Okulları da bulunuyor. Spor bölümü de olan parkta çocuklar oynuyor. Afişler hem semt sakinleri, hem öğrenci velileri tarafından şu sözlerle değerlendiriliyor: “Anneleriyle beraber ya da okuldan çıkıp parka gelen küçücük çocuklar bu ilanlara korku ve dehşet içinde bakıyorlar. Afişlere temizlik işçileri ve belediye çalışanları dokunamıyor. Belediye görmezden geliyor.”

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü